Nieuwsbrief
Staal gaat hét maken | Online lezen
STAAL nieuwsbrief  Juni 2015
STAAL - gaat hét maken!
Inhoud
>   Bedrijfsgebouw KWR, Nieuwegein
>   Transformatie De Timmerfabriek, Maastricht
>   Fabriekscomplex Ausnutrica Hyproca, Heerenveen
>   Paleisbrug, Den Bosch
>   Kantoren Liander, Duiven
>   Sportcampus Zuiderpark, Den Haag
flexibel | efficiënt | duurzaam| uniek
 
Veelzijdig, flexibel, duurzaam
Vrije indeelbaarheid, duurzaamheid en een nauwe band met de landschappelijke omgeving gaan hand in hand bij het nieuwe bedrijfsgebouw van KWR in Nieuwegein.
Lees verder
Van fabriek tot filmhuis
In Maastricht worden de voormalige elektriciteitscentrale en ketelhuizen van ‘de Timmerfabriek’ voorbereid op hun nieuwe functie: bioscoopzalen met horecagelegenheid van filmhuis Lumière.
Lees verder
Volwassen fabriek voor producent babyvoeding
De vraag naar baby- en kindervoeding neemt wereldwijd toe en de marktpositie van het bedrijf groeit. Daarom krijgt zuivelonderneming Ausnutrica Hyproca snel een nieuwe fabriek op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland aan de A7 in Heerenveen.
Lees verder
Koninklijke parkbrug
In het bijzijn van de Commissaris der Koning van de provincie Noord-Brabant, de heer W. v.d. Donk, is zaterdag 9 mei de Paleisbrug in Den Bosch in gebruik gesteld: een vorstelijke oversteek in weervast staal.
Lees verder
Duurzaam in Duiven
Een inspirerend voorbeeld van co-creatie en duurzaamheid (in staal). Dat is het volledig vernieuwde complex van energienetwerkbedrijf Liander in Duiven.
Lees verder
Sportief in staal
Precies op de plek van het voormalige ADO Den Haag-stadion verrijst Sportcampus Zuiderpark. Vanaf het najaar 2016 vormt dit complex het hofstedelijke mekka voor onderwijs en praktijk in de sportbeoefening.
Lees verder
Gegevens wijzigen  |  Doorsturen  |  Aanmelden  |  Afmelden