Nieuwsbrief
Staal gaat hét maken | Online lezen
STAAL nieuwsbrief April 2016
STAAL - gaat hét maken!
Inhoud
>   Sportcomplex De Meent, Alkmaar
>   Transformatie LocHal, Tilburg
>   Sportcomplex Olympiakwartier, Almere-Poort
>   Nationale Duurzaamheidsprijs Staal
>   Renovatie bedrijfspand Bourguignon, Leeuwarden
>   Bioscoop Kinepolis, Dordrecht
Regionaal sportcomplex van landelijk formaat
Sinds 3 februari 2016 beschikt de gemeente Alkmaar over een multifunctioneel sportparadijs, geformeerd uit vrij indeelbare stalen hallen die een variëteit aan wedstrijd- en recreatiesporten faciliteren.
Lees verder

Stadsbalkon uit de startblokken
Gemeente Tilburg heeft groen licht gegeven aan de transformatie van de historische Locomotiefhal. De LocHal gaat per 2018 dienst doen als Tilburg’s ‘stadsbalkon’ met onder meer het Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur en de Bibliotheek Midden-Brabant.
Lees verder

Gestapelde vitaliteit
Volgende maand gaat indoor­sportcomplex Olympiakwartier open. De stapeling van zwembad, voorzieningen en breedtesporthal levert een opvallende bijdrage aan de sportbeoefening én de stedelijke beleving van Almere Poort.
Lees verder

Duurzame waardering
Wie staal kiest voor de constructies en afwerking van gebouwen en infrastructuur draagt bij aan een lagere milieubelasting. Bouwen met Staal waardeert die keuze met de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal 2016.
Lees verder

Excellente revitalisatie
‘Auto’s worden steeds groener, daarom willen wij ook een groen(er) gebouw’. Dit credo van Bourguignon vormde de opmaat tot volledige vernieuwbouw van de panden van het automobiel­bedrijf in Leeuwarden. Met hergebruik van de stalen draagconstructies.
Lees verder

Expressieve filmmachine
Tien jaar ná de sluiting van Euro Cinema in de Visstraat hebben de Dordtenaren weer een volwaardige bioscoop: Kinepolis Dordrecht. De ‘filmmachine’ draait sinds februari.
Lees verder
Gegevens wijzigen  |  Doorsturen  |  Aanmelden  |  Afmelden